6977070812 Ηροδότου 20, Αττική dogkas75@gmail.com
hero image

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

 
 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα βιομηχανικά δάπεδα είναι δάπεδα που σχεδιάζονται ειδικά για εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους. Αυτά τα δάπεδα πρέπει να είναι ανθεκτικά, αντιολισθητικά, εύκολα στη συντήρηση και να μπορούν να αντέξουν τις συνήθεις καθημερινές φθορές που συναντώνται σε αυτούς τους χώρους. Υπάρχουν διάφορα είδη βιομηχανικών δαπέδων, συμπεριλαμβανομένων των ανθεκτικών πλακιδίων, του εποξειδικού δαπέδου, του σκυροδέματος και άλλων ειδών. Η επιλογή του κατάλληλου τύπου δαπέδου εξαρτάται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου βιομηχανικού χώρου.

Η εταιρεία μας "ΝΤΟΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ", η οποία βρίσκεται στο Ίλιον της Αττικής, κατασκευάζει βιομηχανικά δάπεδα υψηλών απαιτήσεων σε βιομηχανίες, αποθήκες, εργοστάσια, χώρους στάθμευσης, βενζινάδικα, συνεργεία αυτοκινήτων και σε κάθε χώρο που απαιτείται δάπεδο ειδικών απαιτήσεων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα σταμπωτά δάπεδα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για εξωτερικά διακοσμητικά δάπεδα υψηλής αντοχής.

Αυτά τα δάπεδα είναι ουσιαστικά σκυρόδεμα που διαμορφώνεται ώστε να μοιάζει με διάφορα υλικά και υφές, όπως τούβλα, πέτρες, κεραμίδια και ξύλο. Είναι κομψή εφαρμογή για πλακοστρώσεις σε εξωτερικούς χώρους, που απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα λόγω της αντοχής του σε τριβές και καιρικές συνθήκες, καθώς και της μακράς διάρκειας ζωής του.

Η εταιρεία "ΝΤΟΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ", με έδρα το Ίλιον της Αττικής, εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την προσαρμογή σταμπωτών δαπέδων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν άψογα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα.

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα αντιολισθηρά δάπεδα αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους που αντιμετωπίζουν υγρασία και κίνδυνο από γλίστρημα. Αυτά τα δάπεδα προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ευκολίας στη χρήση τους, εξασφαλίζοντας προστασία από πιθανούς κινδύνους τραυματισμού λόγω γλιστρήματος.

Τα αντιολισθηρά δάπεδα μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορες επιφάνειες, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Είναι η ιδανική επιλογή για περιοχές με υψηλή υγρασία, όπως μπάνια, πισίνες, περιοχές γύρω από την πισίνα, αλλά και εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια, αίθρια και αυλές.

Η εταιρεία μας "ΝΤΟΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ", με έδρα το Ίλιον της Αττικής, εξειδικεύεται στην κατασκευή και την εγκατάσταση αντιολισθηρών δαπέδων σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσιες εγκαταστάσεις. 

 

 

 

 

ΡΑΜΠΕΣ

Οι ράμπες αποτελούν μια αξιόπιστη και ασφαλή λύση για τη δημιουργία περιοχών πρόσβασης σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως κτίρια, αεροδρόμια, σταθμοί μετρό, αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλα. Οι ράμπες αυτές χαρακτηρίζονται από την ειδική τους σχεδίαση με ραβδώσεις ή κοψίματα στην επιφάνεια, που προσφέρουν επιπλέον πρόσφυση και αντιολισθητικές ιδιότητες.

Οι ράμπες είναι κατασκευασμένες από μπετό με σκληρυντικά υλικά και γίνεται η χάραξη της επιφάνειας με ειδικά κοφτάκια για να δημιουργήσουμε το σχέδιο που χρειαζόμαστε και για να πετύχουμε την αντιολησθηρότητα της ράμπας  και είναι σχεδιασμένες για να αντέχουν τις δυνάμεις που ασκούνται από την κίνηση των οχημάτων.

Η εταιρεία μας, "ΝΤΟΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ", ειδικεύεται στην παραγωγή και την εγκατάσταση ραμπών σε όλη την Ελλάδα. Με μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα, διασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα και ασφάλεια σε κάθε εγκατάσταση. Επιπλέον, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη, εξασφαλίζοντας έτσι την ικανοποίησή τους.

 

 

 

 

Θέλετε προσφορά για το επόμενο σας έργο;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ