6977070812 Ηροδότου 20, Αττική dogkas75@gmail.com

 

 
Καλώς ορίσατε
στην εταιρεία μας "ΝΤΟΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ", τον προορισμό σας για εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα των βιομηχανικών δαπέδων στο Ίλιον. Με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία μας αποτελεί τον αξιόπιστο σύμβουλό σας και τον επαγγελματικό εταίρο σας σε κάθε στάδιο του έργου σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή προηγμένων λύσεων δαπέδων για βιομηχανικούς χώρους, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα, αντοχή και ασφάλεια.
 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, καθώς και με τη χρήση των πιο σύγχρονων εξοπλισμών, η επιχείρησή μας διαθέτει την ικανότητα να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση, ακόμα και στα πιο απαιτητικά και πολύπλοκα έργα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Η εταιρεία μας "ΝΤΟΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ", η οποία βρίσκεται στο Ίλιον της Αττικής, κατασκευάζει βιομηχανικά δάπεδα υψηλών απαιτήσεων σε βιομηχανίες, αποθήκες, εργοστάσια, χώρους στάθμευσης, βενζινάδικα και σε κάθε χώρο που απαιτείται δάπεδο ειδικών απαιτήσεων.

ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα σταμπωτά δάπεδα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για εξωτερικά διακοσμητικά δάπεδα υψηλής αντοχής. Αυτά τα δάπεδα είναι ουσιαστικά σκυρόδεμα που διαμορφώνεται ώστε να μοιάζει με διάφορα υλικά και υφές, όπως τούβλα, πέτρες, κεραμίδια και ξύλο.

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα αντιολισθηρά δάπεδα αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για χώρους που αντιμετωπίζουν υγρασία και κίνδυνο από γλίστρημα. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή και την εγκατάσταση αντιολισθηρών δαπέδων σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους κ.α.

ΡΑΜΠΕΣ

ΡΑΜΠΕΣ

Οι ράμπες αποτελούν μια αξιόπιστη και ασφαλή λύση για τη δημιουργία περιοχών πρόσβασης σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως κτίρια, αεροδρόμια, σταθμοί μετρό, αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλα.

Θέλετε προσφορά για το επόμενο σας έργο;