6977070812 Ηροδότου 20, Αττική dogkas75@gmail.com
hero image

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 

 

 
 

Με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον τομέα των σταμπωτών και βιομηχανικών δαπέδων, η εταιρεία μας, "ΝΤΟΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ" η οποία βρίσκεται στο Ίλιον της Αττικής είναι έτοιμη να αναλάβει και να ολοκληρώσει οποιοδήποτε έργο σχετίζεται με αυτό τον τομέα, άμεσα και οικονομικά.

Με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, καθώς και με τη χρήση των πιο σύγχρονων εξοπλισμών, η επιχείρησή μας διαθέτει την ικανότητα να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση, ακόμα και στα πιο απαιτητικά και πολύπλοκα έργα, είτε αυτά αφορούν δημόσιους είτε ιδιωτικούς φορείς.

Με τη δέσμευσή μας στην υψηλή ποιότητα και την επαγγελματική εξυπηρέτηση, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να προσφέρουμε λύσεις που θα πληρούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη μας.

 
 
 
 

 

Οι βασικές υπηρεσίες μας είναι οι εξής:

► Βιομηχανικά δάπεδα

► Σταμπωτά δάπεδα

► Αντιολισθηρά δάπεδα

► βιομηχανικές ραβδωτές ράμπες

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 

 

 
Η ανοδική πορεία μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας για άριστη ποιότητα και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών μέσω εκσυγχρονισμού υψηλής τεχνολογίας και εξειδίκευσης.

Η στρατηγική μας βασίζεται στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ώστε να ικανοποιεί με σεβασμό, συνέπεια, υπευθυνότητα και σωστές τιμές τις ανάγκες εκείνων που επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί της.
 

 

 
 
 
 

Είμαστε συνεπείς

Έχουμε αναλάβει με επιτυχία και απόλυτη συνέπεια αναρίθμητες ιδιωτικές και δημόσιες εργασίες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων και κατασκευής δαπέδων. Φροντίζουμε ώστε:

Να παραδίδουμε πάντα το έργο εντός προθεσμίας.
Να τηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές.
Να προσφέρουμε ποικιλία επιλογών στον πελάτη.
Να δίνουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Να υποστηρίζουμε τον πελάτη ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

 
 
 
 

 

 

Θέλετε προσφορά για το επόμενο σας έργο;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ